Specjalizacja:
- Żywienie sportowców
- Chorobach tarczycy w tym chorobie Hashimoto
- Insulinooporność
- Redukcja tkanki tłuszczowej
- Choroby jelit
- Choroby przewodu pokarmowego
Absolwentka Uniwersytetu Jagiellońskiego, gdzie na Wydziale Lekarskim Collegium Medicum zdobyła tytuł dietetyka klinicznego. Swoja pracę magisterską poświęciła głównie tematyce sportowej i właśnie w tej dziedzinie dietetyki czuje największe powołanie. Wcześniej uzyskała tytuł magistra inżyniera kończąc studia technologii żywności i żywienia człowieka na Uniwersytecie Rolniczym w Krakowie. Laureatka licznych konkursów m.in. zdobywczyni II miejsce w ogólnopolskim konkursie żywieniowym NHW organizowanym w ramach projektu Nutrition, Health and Wellness.
Swoją pasję do zdrowego stylu życia ciągle rozwija dokształcając się, a także eksperymentując w kuchni. Kocha sport. Aktywność fizyczna pozwala jej oderwać się na chwilę od codzienności, daje ogromną ilość energii do działania i satysfakcję. To również w tej dziedzinie dietetyki czuje się najlepiej. Na co dzień współpracuje także z zawodnikami wielu dyscyplin sportowych również w wieku dziecięcym i młodzieżowym J Plan żywienia zawsze dostosowuje indywidualnie do potrzeb pacjenta, uwzględniając preferencje smakowe i tryb życia. Ponadto uwielbia podróże, które bardzo często stają się inspiracją w jej kuchni.